Medemblik Actueel.

Algemeen

Gaan de tompoucen van Raat Ajax naar de finale brengen?

MEDEMBLIK – Bakkerij Raat in Medemblik lift volop mee met het succes van Ajax in de Champions League met haar ‘Ajax-tompoucen’, de tompoucen zijn volledig in ajaxkleuren gemaakt in de wit/rode kleuren en het logo van Ajax.

Mocht het nu met een zeperd aflopen en Ajax niet de finale halen vanavond, dan krijgt u uw geld terug, wel even het kassabonnetje laten zien, de actie loopt t/m 18 mei.

Natuurlijk hopen de mensen van Bakkerij Raat dat Ajax wel de finale gaat halen, en of ze dan weer met een actie komen, dat is afwachten

Heeft u een tip of foto mail deze naar redactie@medemblikactueel.nl Vergeet er niet bij te vertellen waar de foto is genomen en waar het overgaat. De redactie zal er dan mee aan de slag gaan. Let op, de foto moet een eigen foto zijn anders wordt deze niet geplaatst

Reageren via facebook