Medemblik Actueel.

Bedrijven Bijeenkomsten

Coureur Tim Coronel komt naar OVW Café Wervershoof

WERVERSHOOF – Tim Coronel, de ‘snelste man van Nederland’ ademt autosport. Na wat omwegen is Tim nu belandt in de Dakar-rally die hij jaarlijks rijdt. Op donderdag 24 november vertelt Tim op enthousiaste en bevlogen wijze over innovatie, ondernemerschap en motivatie. Daarnaast legt Tim een interessante link tussen de topsport en het bedrijfsleven.

Tim Alfa Coronel (Naarden, 5 april 1972) is een Nederlandse coureur. Hij is met name bekend van de tourwagenracerij en deelnames aan de Dakar Rally. Hij heeft meerdere Nederlands en Europees kampioenschappen op zijn naam staan.

Bij Tim is de liefde voor de autosport er met de paplepel ingegoten. Zijn vader, Tom Coronel sr., gaf zijn tweelingzoons Tim en Tom de tweede namen Alfa en Romeo. De racecarrière van Tim begon in 1994 toen hij voor Citroën AX meteen het kampioenschap in de GTI Cup wist te winnen.

Coronel als zelfstandig ondernemer

Naast de racerij is Tim zelfstandig ondernemer. Coronel exploiteert een kartbaan in Huizen, samen met zijn broers Tom, Jip en Raymond. Ook presenteerde hij het televisieprogramma AutoXperience, dat te zien was op RTL7. Sinds 2006 runt hij, samen met broer Tom, het Coronel Racing Team. Zij begeleiden onder andere jonge talenten in een Junior team, dat uitkomt in de Suzuki Swift Cup.

Tim Coronel legt met zijn ervaringen als zelfstandig ondernemer en teammanager van het McGregor Flexx BMW Racing Team, een interessante link tussen de topsport en het bedrijfsleven.
U bent van harte welkom op 24 november 2016 om 20.00 uur in ’t Fortuin Café, restaurant & Catering.

Aanmelden

De presentatie is gratis en toegankelijk voor leden van de OVW én andere geïnteresseerden. Aanmelden via het formulier op www.ovw.nl of door een email te sturen naar info@ovw.nl
Café Restaurant ’t Fortuin, Dorpsstraat 190, 1693 AK Wervershoof

Voor meer informatie: www.ovw.nl

Reageren via facebook