16.3 C
Medemblik
8 juli 2020 21:55
Medemblik Actueel.

Weerbericht Medemblik – wolkenvelden en kans op een bui

MEDEMBLIK – Vandaag hebben wij opnieuw te maken met flinke zonnige perioden afgewisseld door stapelwolken waaruit later in de middag een enkele bui kan gaan vallen. Met 10 graden in de middag, maar tijdens een bui enkele graden kouder, is het ruim onder normaal warm. De wind waait uit het zuiden en is overwegend zwak van kracht, in de middag aantrekkend naar matig.

Woensdag tappen we uit een ander vaatje, dan gaan er meer buien vallen, is het overwegend zwaar bewolkt en met 12 graden iets warmer dan vandaag. De wind waait uit het zuidoosten en is matig tot vrij krachtig van kracht maar tijdens buien kunnen er uitschieters voorkomen tot 65km/u.

Donderdag valt er nog een enkele bui maar krijgt de zon ook weer wat ruimte om te schijnen, de temperatuur gaat met 14 graden iets hoger uit komen en ook de nachttemperatuur is met 6 graden iets hoger dan de afgelopen tijd. De wind is matig tot vrij krachtig en waait uit het zuiden tot zuidoosten.

Heeft u een tip of foto mail deze naar redactie@medemblikactueel.nl Vergeet er niet bij te vertellen waar de foto is genomen en waar het overgaat.

Reageren via facebook

Uw banner hier?Uw banner hier?