Het weer voor Medemblik – zomers warm maar wel veel bewolking

MEDEMBLIK – Na de regen van zaterdag, vandaag een bewolkte dag met ook wel wat speelruimte voor de zon. De middagtemperatuur loopt op naar een graad of 26 bij een matige zuidelijke wind. Deze wind voert warme vochtige lucht met zich mee waaruit spontaan een bui kan ontstaan wel of niet gepaard gaande met een enkel klap onweer.

Maandag is het kwa temperatuur ook nog een zomerse dag, 26 á 27 graden kan het gaan worden maar de kans op een (onweers)bui is niet uitgesloten al zal er niet echt veel neerslag gaan vallen. De wind waait uit het zuidwesten en is vrij matig van kracht maar tijdens een bui kan dit aantrekken naar vrij krachtig tot krachtig.  Ook dinsdag is nog een dag waarop zich een bui kan ontwikkelen maar ook dan zal er niet veel vallen. Met 24 graden wordt de zomerse waarde van 25 graden niet meer gehaald.

Na dinsdag draait de wind weer naar het noorden/noordwesten en voert droge lucht met zich mee zoals alle weken hiervoor. Temperatuur overdag rond de 24 graden en in de nachten rond de 16 graden.

Voor meer weer, kijk op de website van ons weerstation

Reageren via facebook