Medemblik Actueel.

Siem Zeilemaker: ‘straks kassen tot aan het gemaal de Lely’

MEDEMBLIK – Siem Zeilemaker (PWF) is zich rot geschrokken toen hij de plannen van Hollands Kroon onder ogen kreeg over de toekomst van de Wieringermeer en de uitbreiding van Agriport A7 richting het IJsselmeer.

Siem Zeilemaker:  ,,Dat er veel gebeurt in de Wieringermeer en dat we daar niet altijd blij mee zijn is een understatement. Voorbeelden zijn de Ambtenaar en de Vuilstort. Maar nu is er een gebiedsplan Wieringermeer gepresenteerd waar de honden geen brood van lusten en dan vooral het feit dat er helemaal geen overleg met Medemblik is geweest.

Het plan van Hollands Kroon om nog meer ruimte vrij te maken voor de glastuinbouw maar ook voor enorme datacentra’s is Zeilemaker volledig in het verkeerde keelgat geschoten. Wijzend op de plannen waarin duidelijk staat vermeld dat straks tot aan het Lelygemaal glastuinbouw mogelijk wordt gemaakt.

Heeft u een tip of foto mail deze naar redactie@medemblikactueel.nl Vergeet er niet bij te vertellen waar de foto is genomen en waar het overgaat.

Reageren via facebook