Medemblik Actueel.

Foto: Hidde Muije
Archieffoto: Hidde Muije
Schaatsen & skeeleren

Bente Kerkhoff tweede in finale 500m Holland Cup

OOSTWOUD – Afgelopen zondag mocht goudhaantje Bente Kerkhoff weer aantreden op de baan in Heerde en deze keer in de finale van de 500 meter voor de junioren A. Achter de Duitse Leoni Imhoff wist zij een prachtige tweede plaats voor zich op te eisen en zo het skeelerweekend in Heerde fraai af te sluiten. De derde plek werd eveneens door een Duitse opgeëist, Melina Scheffler.

Daarmee kan de Oostwoudse terugkijken op een skeelerweekend waar zij op de marathon bij tussen de senioren een mooie 10e plaats wist te pekken en op de puntenkoers zelfs de gouden plak wist te pakken, ver voor de rest van het peleton uit.

Bente Kerkhoff kan zich nu gaan voorbereiden op de wereldkampioenschappen dat in juli in Barcelona wordt gehouden en waar ze tegen o.a. de absolute top uit Zuid-Amerika moet aantreden.

Heeft u een tip of foto mail deze naar redactie@medemblikactueel.nl Vergeet er niet bij te vertellen waar de foto is genomen en waar het overgaat.

Reageren via facebook