Medemblik Actueel.

Foto: Thomas Keesman
Foto: Thomas Keesman
Algemeen

Andijker Thomas Keesman (22) haalt 1000 euro op voor Spieren voor Spieren

ANDIJK – In drie dagen tijd heeft de Andijker Thomas Keesman (22) zo’n 180 kilometer afgelegd op zijn longboard naar Keulen. Daarmee haalde hij 1.000 euro op voor Spieren voor Spieren, meldt NH Nieuws.

Afgelopen zondag begon Thomas aan zijn monstertocht naar Keulen. Om stipt 5.45 uur begon zijn reis. Op de eerste dag legde hij de grootste afstand van 76 kilometer af. “Ik was binnen een paar uur in Duitsland maar daar hebben ze veel minder fietspaden. Zo werd ik over een 80 km-weg gestuurd door Google Maps. Niet echt handig.”

Lees ook: Thomas Keesman gaat 180km longboarden voor het goede doel

Op de tweede dag vervolgde hij zijn trip richting Düsseldorf maar halverwege sloeg de moeheid toe. In 6,5 uur heeft hij uiteindelijk 65 kilometer afgelegd. Vandaag was de derde en laatste dag: “Mijn trip is gelukt en mijn doel is behaald. Nu met de trein naar Nederland, want terug longboarden is me iets te gek.”

Reageren via facebook