15.1 C
Medemblik
7 juli 2020 21:05
Medemblik Actueel.

Foto aangeleverd

Feest in het Van Blanckendaell Park

TUITJENHORN – Een savanne met giraffen, zebra’s, bavianen en exotische vogels in de Noord-Hollandse polder? Ja zeker, in het dierenpark Van Blanckendaell Park in Tuitjenhorn lopen meer dan 100 diersoorten rond met een oer-Hollandse molen als herkenbaar middelpunt. En ook boerderijdieren zoals ezels, geiten en varkens ontbreken niet. De kinderen kunnen heerlijk ravotten in de grote speeltuinen en het in het park gelegen Museum Historisch Harenkarspel is een feest van herkenning voor ouderen en een bron van verbazing voor de jeugd.

Om de komst van de bavianen te vieren, die via Stichting AAP in het park een thuis hebben gevonden, is het op 4 en 5 mei a.s. feest met vermaak voor jong en oud in het Van Blanckendaell Park! Kom genieten van de Willy en Waldo familie show, live muziek van Soul & Sense, The Accordeon Ladies en Dixielandband ‘Alacarte’, ballonnenclowns, schminktheater en nog veel meer. En natuurlijk rijdt de Blanckendaell Express ook en is er uitleg door de dierenverzorgers over verschillende dieren in het park.

Houd de website en Facebook pagina in de gaten voor het programma van 4 en 5 mei, de laatste informatie en actuele openingstijden.

Heeft u een tip of foto mail deze naar redactie@medemblikactueel.nl Vergeet er niet bij te vertellen waar de foto is genomen en waar het overgaat.

Reageren via facebook

Uw banner hier?Uw banner hier?