Medemblik Actueel.

Weerberichten

Weerbericht Medemblik – veel bewolking maar wel droog

MEDEMBLIK – Vandaag hebben wij te maken met veel bewolking maar het blijft wel droog. De middagtemperatuur loopt op naar een graad of 12 bij een vrij matige noordelijke wind. Vanavond en vannacht klaart het deels op en daalt het kwik naar rond de 7 graden.

Woensdag is er meer ruimte voor de zon maar aan de temperatuur is dat niet te merken, die blijft nog steeds steken bij een frisse 13 graden. Regen gaat er niet vallen, dat is voor later deze week. De wind draait naar het noordwesten en de UV-index stijgt woensdag naar 5 waardoor bescherming van de blote huid nodig is om niet te verbranden.

Bron: Weerstation Medemblik

Vanaf donderdag krijgen wij te maken met buien, met 14 graden is het wel een graadje warmer dan vandaag en morgen maar het houdt nog steeds niet over. de wind draait naar het westen/noordwesten en voert vochtige lucht met zich mee, een klap onweer is daarom ook niet uitgesloten.

Het weekend verloopt regenachtig op zaterdag met veel wind, er kunnen windvlagen tot 65km/u voorkomen en het is vooral de bewolking die zal overheersen. Op zondag is er meer zon maar  nog steeds staat bij vlagen veel wind. Met 10 graden op zaterdag en 11 graden op zondag is het koud voor de tijd van het jaar.

Heeft u een tip of foto mail deze naar redactie@medemblikactueel.nl Vergeet er niet bij te vertellen waar de foto is genomen en waar het overgaat.

Reageren via facebook