6 C
Medemblik
27 november 2020 06:40
Medemblik Actueel.

Weerbericht Medemblik – veel bewolking maar het blijft wel droog

MEDEMBLIK – Vandaag is er veel bewolking maar uit deze bewolking zal vrijwel geen neerslag gaan vallen. De middagtemperatuur loopt op naar 11 graden bij een matige wind uit het noordwesten, 4Bft. In de nacht naar vrijdag daalt het kwik tot een graad of 6.

Het weer voor de rest van de week

Vrijdag opnieuw veel bewolking maar droog, een middagtemperatuur van rond de 12 graden bij een matige wind, 3Bft, uit het noordwesten. Zaterdag draait de wind naar het zuidwesten en voert warmere lucht aan al zullen wij daar op zaterdag nog weinig van merken, overdag 12 graden maar wel meer zon dan de dagen hiervoor. Zondag wordt een ZONdag, veel zon en met 18 graden ook direct de warmste dag van de week. De dagen daarna is het met overdag 12 graden en in de nachten temperaturen van rond de 5 graden frisjes te noemen. Vanaf volgende week dinsdag neemt de kans op neerslag ook nog eens toe.

Reageren via facebook