17.1 C
Medemblik
23 mei 2020 20:26
Medemblik Actueel.

Weerbericht Medemblik – overwegend bewolkt tot de middag

MEDEMBLIK – De dag start met lokaal wat nevel en bewolking, in de loop van de ochtend breekt het zonnetje door en in de middag is het zonnig. De temperatuur loopt op naar 16 graden maar lokaal kan zelfs de 17 graden worden gehaald. De wind is zwak en waait uit het zuiden/zuidwesten. In de nacht naar zaterdag daalt het kwik naar rond de 6 graden.

Het weekend ziet er weer wat minder uit, zaterdag kan er een spatje regen gaan vallen en is er veel bewolking, met 11 graden is het ook een stuk frisser dan vandaag. De wind is zwak tot matig en waait uit het noorden.

Zondag is er wat meer ruimte voor de zon, de wind draait naar het noordwesten maar blijft zwak tot matig van kracht. Met 11 graden overdag en 4 graden in de nacht zitten we vrijwel op het jaarlijkse gemiddelde.

Na zondag overdag temperaturen van rond de 11 graden op maandag en dinsdag daarna oplopend tot 16 graden op vrijdag. De wind blijft uit het noordwesten waaien en is matig van kracht. De zon en bewolking wisselen elkaar af aankomende week.

Heeft u een tip of foto mail deze naar redactie@medemblikactueel.nl Vergeet er niet bij te vertellen waar de foto is genomen en waar het overgaat.

Reageren via facebook