Medemblik Actueel.

Foto: DEEN Supermarkten
Gerechten

Wat eten wij vandaag: Spitskoolpasta met mozzarella

Spitskoolpasta met mozzarella

Wat eten wij vandaag: Spitskoolpasta met mozzarella Wat eten wij vandaag: Spitskoolpasta met mozzarella Uitprinten
Aantal personen: 4 Bereidingstijd:
Voedingswaarde Calorieën Vet
Waardering 5.0/5
( 1 Stemmen )

Ingrediënten

  • 500 g spitskolen
  • 250 g groene tagliatelle
  • 2 eetl. olijfolie
  • 1 ui, gesnipperd
  • 2 teentjes knoflook, gesnipperd
  • 200 g mozzarella, in plakjes
  • 2 theel. gedroogde italiaanse kruiden
  • 1 citroen, schoongeboend, uitgeperst, schil geraspt
  • 250 g cherry-/kerstomaatjes
  • 50 g belegen kaas, geraspt

Instructies

  1. Kook de tagliatelle samen met de kool in 8-10 minuten beetgaar.
  2. Verhit de olijfolie en fruit daarin de ui en knoflook.
  3. Schep de mozzarella, kruiden en citroenrasp en -sap erdoor en laat de mozzarella iets smelten.
  4. Verdeel de pasta met de tomaatjes over de borden en bestrooi met de geraspte kaas.

Reageren via facebook