Medemblik Actueel.

Weerberichten

Weerbericht Medemblik – zonnige perioden maar ook bewolking

MEDEMBLIK – Vandaag hebben wij te maken met flinke zonnige perioden maar in de loop van de dag ontstaan er meer en meer stapelwolken, uit deze wolken zal geen of vrijwel geen neerslag gaan vallen. De temperatuur loopt op naar 10 graden bij een zwakke tot vrij matige wind uit het oosten/noordoosten. In de nacht naar maandag daalt het kwik richting het vriespunt.

Maandag ziet het er wat de temperatuur betreft alweer een stuk vriendelijker uit, de middagtemperatuur loopt op naar een graad of 14 bij nog steeds een matige wind uit het oosten. De UV-index loopt op naar 4 zodat bescherming van de huid tegen de zon nodig is. In de nacht naar dinsdag daalt het kwik naar een graad of 2.

Na maandag gaat de temperatuur nog verder omhoog richting de 18 graden op vrijdag, de wind blijft uit het oosten waaien en blijft dus ook droge lucht aanvoeren waardoor de droogte die zich vorige jaar inzette blijft voortduren met als gevolg dat de kans op natuurbranden ook toeneemt.

Heeft u een tip of foto mail deze naar redactie@medemblikactueel.nl Vergeet er niet bij te vertellen waar de foto is genomen en waar het overgaat.

Reageren via facebook