15.2 C
Medemblik
21 oktober 2020 19:00
Medemblik Actueel.

Live Westfriesland/SEW tegen Boer’n Trots Kaas/DSVD

WOGNUM – Om 19.00 uur begint de zeer belangrijke wedstrijd voor de dames van Westfriesland/SEW voor lijfsbehoud in de hoogste klasse bij het dameshandballen. Vorig jaar werden de dames massaal gesteund door jullie. Dat gaf ze zo’n enorme boost dat ze hopen op een herhaling van vorig jaar!

Na deze wedstrijd volgen er nog 2 thuiswedstijden, op 20 april tegen Borhave en om 11 mei tegen Foreholte. Vorig jaar werden de dames massaal gesteund door jullie. Dat gaf ze zo’n enorme boost dat ze hopen op een herhaling van vorig jaar!

Heeft u een tip of foto mail deze naar redactie@medemblikactueel.nl Vergeet er niet bij te vertellen waar de foto is genomen en waar het overgaat.

Reageren via facebook