Medemblik Actueel.

Vincent Bijlo (Foto: Marcel Koeleman)
Theater

Vincent Bijlo in Theaterkerk Wadway

WADWAY – Op vrijdag 19 april speelt cabaretier Vincent Bijlo zijn nieuwe voorstelling Ik Hoor Alles in theaterkerk Wadway. De aanvang is om 20.30 uur en meer info en kaarten kunt u bestellen via www.theaterkerkwadway.nl 

Nooit is het in Nederland stil. Bladblazers, straatracers, traumahelikopters, 50-plussers op motorfietsen, straaljagers, snelwegen… Je zou er gestoord van worden.

Bijlo niet. Hij houdt van herrie. Doordat ik lawaai hoor, zegt hij, weet ik wat stilte is. Alles bestaat bij de gratie van contrast. Het is alleen zaak tussen de herrie door te luisteren, dan hoor je pas wat er echt toe doet.

In Ik Hoor Alles velt hooroordelen. Hij luistert onbevooroordeeld naar het geschreeuw dat met de jaren wel harder lijkt te worden. En natuurlijk komt hij ook met deze voorstelling naar de hem zo vertrouwde Theaterkerk in Wadway. De plek waar het ooit begon en hij zich thuisvoelt. Zie ook www.vincentbijlo.nl

Whatsapp ons voor tips of een mooie foto of video op 06-22283965 of mail de redactie op redactie@medemblikactueel.nl

Reageer op dit onderwerp