17.1 C
Medemblik
23 mei 2020 19:18
Medemblik Actueel.

Vincent Bijlo (Foto: Marcel Koeleman)

Vincent Bijlo in Theaterkerk Wadway

WADWAY – Op vrijdag 19 april speelt cabaretier Vincent Bijlo zijn nieuwe voorstelling Ik Hoor Alles in theaterkerk Wadway. De aanvang is om 20.30 uur en meer info en kaarten kunt u bestellen via www.theaterkerkwadway.nl 

Nooit is het in Nederland stil. Bladblazers, straatracers, traumahelikopters, 50-plussers op motorfietsen, straaljagers, snelwegen… Je zou er gestoord van worden.

Bijlo niet. Hij houdt van herrie. Doordat ik lawaai hoor, zegt hij, weet ik wat stilte is. Alles bestaat bij de gratie van contrast. Het is alleen zaak tussen de herrie door te luisteren, dan hoor je pas wat er echt toe doet.

In Ik Hoor Alles velt hooroordelen. Hij luistert onbevooroordeeld naar het geschreeuw dat met de jaren wel harder lijkt te worden. En natuurlijk komt hij ook met deze voorstelling naar de hem zo vertrouwde Theaterkerk in Wadway. De plek waar het ooit begon en hij zich thuisvoelt. Zie ook www.vincentbijlo.nl

Heeft u een tip of foto mail deze naar redactie@medemblikactueel.nl Vergeet er niet bij te vertellen waar de foto is genomen en waar het overgaat.

Reageren via facebook