Burt Bacharach centraal in Theaterkerk Hemels (Foto aangeleverd)

Theaterkerk Hemels in teken van Burt Bacharach

TWISK – De groep BB’6 (Burt Bacharach Six) – bestaande uit zes veelzijdige afgestudeerde musici – treedt zondag 27 mei op in Theaterkerk Hemels, Dorpsweg 121 in Twisk. Deze musici hebben hun passie en liefde voor de muziek gebundeld en elkaar gevonden in de muziek van Burt Bacharach. Hij schreef vele wereldhits zoals The look of love, Raindrops keep falling on my head, I say little prayer, I’ll never fall in love again en Do you know the way to San Jose.

Theaterkerk goes Bacharach

Door de eigen arrangementen en de bijzondere samenstelling van de band is een unieke en nieuwe klankkleur ontstaan. Met korte verhalen over de bijzonder boeiende composities en het leven van Burt Bacharach (hij trad op met onder andere Marlene Dietrich) staat hij als persoon en muzikaal breeduit op het podium van Theaterkerk Hemels! Kom en beleef BB’6!

Het optreden begint om 14.30 uur. Kaarten à 12,50 euro zijn verkrijgbaar via www.theaterkerkhemels.nl.

Reageren via facebook