14.6 C
Medemblik
8 juli 2020 12:58
Medemblik Actueel.

ComedyKnight gaat niet door

MEDEMBLIK – Het liet zich al een tijdje aanzien. Met kroegen die de komende weken niet meer open mogen, is het de organisatie onmogelijk gemaakt om het leukste comedyfestival van Westfriesland te organiseren. Jammer, want zij hadden voor een mooi stukje groepsimmuniteit kunnen zorgen.

Uitgesteld

Uiteraard kijkt de organisatie verderop in het jaar of voldoende mogelijkheden zijn om alsnog dit evenement te organiseren. Waarschijnlijk eind oktober of begin november, afhankelijk van de omstandigheden. Houd de site daarom in de gaten.

Zodra er een nieuwe datum bekend is zal de organisatie die via de geëigende kanalen, zoals Facebook bekend gaan maken. Voor mensen die hun geld terug willen, is dat geen probleem, stuur hiervoor een mailtje naar info@getupstandup.nl

Reageren via facebook

Uw banner hier?Uw banner hier?