Medemblik Actueel.

Politie

Politie zoekt eigenaar gestolen fiets Abbekerk

ABBEKERK – De politie is op zoek naar de eigenaar van deze herenfiets die in de nacht van 4 op 5 april j.l. is gestolen in Abbekerk. De politie heeft een drietal personen die nacht aangehouden bij het busstation ter hoogte van de A7 en worden verdacht van diefstal van meerdere fietsen.

Op 1 fiets na zijn alle fietsen terug bij de rechtmatige eigenaar. Van deze overgebleven fiets zoekt nu de politie de eigenaar, bent u de eigenaar van deze fiets en heeft u het fietssleuteltje dan kunt u contact opnemen met de politie via 090–8844 en vermeld dan het proces-verbaal nummer: 219063596

Whatsapp ons voor tips of een mooie foto of video op 06-22283965 of mail de redactie op redactie@medemblikactueel.nl

Reageer op dit onderwerp