29.8 C
Medemblik
13 augustus 2020 22:42
Medemblik Actueel.

Politie zoekt eigenaar gestolen fiets Abbekerk

ABBEKERK – De politie is op zoek naar de eigenaar van deze herenfiets die in de nacht van 4 op 5 april j.l. is gestolen in Abbekerk. De politie heeft een drietal personen die nacht aangehouden bij het busstation ter hoogte van de A7 en worden verdacht van diefstal van meerdere fietsen.

Op 1 fiets na zijn alle fietsen terug bij de rechtmatige eigenaar. Van deze overgebleven fiets zoekt nu de politie de eigenaar, bent u de eigenaar van deze fiets en heeft u het fietssleuteltje dan kunt u contact opnemen met de politie via 090–8844 en vermeld dan het proces-verbaal nummer: 219063596

Heeft u een tip of foto mail deze naar redactie@medemblikactueel.nl Vergeet er niet bij te vertellen waar de foto is genomen en waar het overgaat.

Reageren via facebook

Uw banner hier?Uw banner hier?