Lichaam gevonden persoon is niet van vermiste Sumanta Bansi

WIERINGERWERF – Het lichaam dat dinsdagmiddag in een sloot door werknemers van een loonbedrijf die de sloot aan het schouwen waren werd gevonden is niet van de vermiste Sumanta Bansi laat de politie weten.

Afgelopen maandag en dinsdag is er weer uitgebreid gezocht naar de vermiste Sumanta Bansi waarvan wordt vermoed dat zij in het Robbenoordbos ligt begraven. Toen dinsdagmiddag het bericht bij de politie binnenkwam dat er een lichaam in een sloot was gevonden werd direct de hele omgeving van de plaats waar het lichaam is gevonden afgesloten voor al het verkeer en werden toeschouwers op ruime afstand gehouden.

Dinsdagavond kwam het bericht dat het niet de vermiste Sumanta Bansi zou zijn, het zou gaan om een lichaam van een man. De politie onderzoekt vandaag of het mogelijk gaat om de sinds maart dit jaar vermiste Marcin Dmytryszyn.

[signoff]

Reageren via facebook