Bandenprikker Medemblik op heterdaad betrapt

MEDEMBLIK – Afgelopen nacht tussen 3 uur en 3:30 uur in de Gildewijk in Medemblik een scooterrijder op heterdaad betrapt toen hij bezig was bij een auto de banden leeg te laten lopen.

De jongen werd door de eigenaar van de auto betrapt waarna de jongen bedreigingen uitte richting de man en zijn familie.  Eerder die nacht had de eigenaar van de auto al woorden met de jongen omdat hij met zijn scooter veel lawaai stond te maken waar de man niet van gediend was. 

In de Gildewijk is de laatste weken veel overlast door drugsgebruikende jongeren, of dit er mee te maken heeft is onduidelijk, her en der worden hasjpijpen gevonden, wikkels en buisjes waar joints inzitten. Vooral het terrein aan het Oortje lijkt een favoriete vertoefplaats te zijn.  De politie heeft de zaak in onderzoek.

Reageren via facebook

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.