Medemblik zet bruidsparen in het zonnetje

ABBEKERK – Echtparen die in het eerste halfjaar van 2019 hun 50-jarig huwelijksjubileum vieren, werden door de gemeente in het zonnetje gezet. Ontvangen door burgemeester Frank Streng en zijn echtgenote werden ze getrakteerd op een avondvullend programma. Zo werden de echtparen onder meer verrast met een spetterend optreden van Bigband BiG GiG.  

Twee maal per jaar
Ieder halfjaar nodigt de gemeente de gouden bruidsparen uit voor een feestelijke bijeenkomst. Een mooie gelegenheid tot kennismaking en het delen van ervaringen. Met de trouwfoto’s op een groot scherm werd druk nagepraat over de grote dag en de jaren die volgden.

Ieder jaar een ander dorpshuis

Het bruiloftsfeest wordt steeds op een andere locatie gehouden. De echtparen ontvangen hiervoor een persoonlijke uitnodiging

Reageren via facebook