Medemblik Actueel.

foto door: www.pascalvanas.nl
Fotoreportages

Fotoreportage: Terugkijken op de open dag Moskee Medemblik

MEDEMBLIK – Dit weekend stond de moskee weer in het teken van de open dagen, dagen waarop het o.a. het einde van de ramadan wordt gevierd en de bezoekers de kans krijgen om te smullen van de lekkerste gerechten en hapjes. 

Maar het draaide niet alleen om eten en drinken, voor de kinderen stond er een enorm luchtkasteel waar ze konden ravotten dat het een lust was en de oudere bezoekers konden een kijkje nemen in de moskee.

Heeft u een tip of foto mail deze naar redactie@medemblikactueel.nl Vergeet er niet bij te vertellen waar de foto is genomen en waar het overgaat. De redactie zal er dan mee aan de slag gaan. Let op, de foto moet een eigen foto zijn anders wordt deze niet geplaatst

 

Reageer op dit onderwerp