16.9 C
Medemblik
9 juli 2020 18:16
Medemblik Actueel.

Foto: 112westfriesland.nl/Wesley Boots

KNRM Andijk-Medemblik in actie voor drenkeling

MEDEMBLIK/ANDIJK – Vrijdagavond is reddingboot Bernardine van KNRM Andijk-Medemblik uitgevaren om de ambulancedienst te assisteren bij een drenkeling in de haven van het Regatta Centrum. 

Vrijdagavond komt er een verontrustend telefoontje binnen bij de alarmcentrale in Alkmaar. Een persoon is over boord gevallen in het Regatta Centrum in Medemblik. Omdat de watertemperaruur nog net boven de 10 graden is, kan iemand snel onderkoeld raken.

De alarmcentrale neemt geen risico en alarmeert twee ambulances, een traumaheli en KNRM reddingboot Bernardine. Kort na alarm vaart de reddingboot uit en is snel ter plaatse. De persoon was snel uit het water waarna de reddingboot de ambulance verder assisteerde. Nadat de persoon in de ambulance lag kon reddingboot Bernardine weer terug naar het reddingsstation.

Heeft u een tip of foto mail deze naar redactie@medemblikactueel.nl Vergeet er niet bij te vertellen waar de foto is genomen en waar het overgaat.

Reageren via facebook

Uw banner hier?Uw banner hier?