Medemblik Actueel.

Weerberichten

Weerbericht Medemblik – bewolkt en kans op een bui mogelijk met onweer

MEDEMBLIK – Het ziet er voor vandaag toch een stuk minder vriendelijk uit dan de afgelopen dagen, de bewolking zal de zon veelvuldig verhullen en uit de bewolking kan wat neerslag gaan vallen en mogelijk zit daar zelfs een klap onweer bij, al lijkt het oosten en midden van het land de meeste kans op onweer te maken. De middagtemperatuur loopt op naar 14 graden bij een vrij matige wind uit het zuiden en daalt naar 6 graden in de nacht naar woensdag.

Woensdag is het een stukje frisser dan vandaag, 11 á 12 graden, de wind waait nog steeds uit het zuiden en is overwegend matig van kracht. Aan het einde van de middag en in de avond neemt de kans op laaghangende bewolking/mist toe, vooral bij waterrijke gebieden is dit het geval.

Na woensdag zijn donderdag en vrijdag frisse dagen met 11 á 12 gaden, op donderdag overheerst de bewolking maar op vrijdag krijgt de zon ook ruimte om te schijnen. De wind waait op donderdag uit het zuiden en is zwak tot matig van kracht, op vrijdag draait de wind naar het noorden/noordwesten en blijft zwak tot matig van kracht.

Heeft u een tip of foto mail deze naar redactie@medemblikactueel.nl Vergeet er niet bij te vertellen waar de foto is genomen en waar het overgaat.

Reageren via facebook