Medemblik Actueel.

FC Medemblik 1 verrast koploper Con Zelo 1, Patrick Barendse maakt hattrick

MEDEMBLIK – Een uitstekend FC Medemblik is er in geslaagd de uitwedstrijd tegen Con Zelo 1 winnend af te sluiten. Door drie doelpunten van Patrick Barendse stond in Waarland na 90 minuten een 0-3 eindstand op het scorebord. 

Zonder vaste krachten Zico Breg (geblesseerd) en Youri Vermeulen (ziek) speelde FC Medemblik een sterke wedstrijd. De achterhoede (Bood, Koomen, Roosendaal en Van Loon) gaf niets weg waardoor doelman Jason van der Slot weer eens de nul kon houden.

FC Medemblik kwam na 15 minuten op voorsprong. Na een vrije trap van Robert Zwaan was het Jurre woudenberg die Patrick Barendse in stelling bracht (1-0). Dit was ook de ruststand.

In de tweede helft  was het de prima spelende Niels Koster die het voorbereidende werk verrichte voor de 0-2. Zijn pass werd door Patrick Barendse keurig afgerond. Patrick Barendse voltooide zijn hattrick door een pass van Jurre Woudenberg feilloos af te ronden (0-3).

Door deze overwinning staat FC Medemblik 1 nu op de 4e plaats op de ranglijst waarbij het erop lijkt dat DWOW 1 de grote favoriet is voor de titel. FC Medemblik 1 doet nog mee voor de 2e periodetitel maar heeft zichzelf geen goede dienst bewezen door onnodig punten te laten liggen tegen laagvliegers Flevo 1 en SRC 1.

De stand bovenaan:

  1. DWOW 1                 15 gesp.    36 punten
  2. Con Zelo 1               18 gesp.    36 punten
  3. JVC 1                        18 gesp.    32 punten
  4. FC Medemblik 1     19 gesp.    32 punten
  5. Geel Zwart 30 1      17 gesp.    30 punten

Heeft u een tip of foto mail deze naar redactie@medemblikactueel.nl Vergeet er niet bij te vertellen waar de foto is genomen en waar het overgaat.

Reageren via facebook