De Fransse Eijkel in Theaterkerk Wadway

WADWAY – Op vrijdag 5 april speelt De Fransse Eijkel, oftewel Sanne Fransen en Christian van Eijkelenburg, hun nieuwste cabaretprogramma in theaterkerk Wadway. Het duo veroverde in 2016 de publieksprijs op het Amsterdams Kleinkunst Festival. Voor alle stervelingen, die hun eerste avondvullende voorstelling nog niet hebben mogen ervaren, bestormt dit energieke duo met hun elastische lijven opnieuw de theaters. Aanvang 20.30 uur, alle info en kaarten via www.theaterkerkwadway.nl

De Fransse Eijkel is een absurdistische en dynamische cabaretperformance vol treurige figuren. Dit alles onder fenomenale regie van Kees Prins. Het optreden tijdens het Amsterdams Kleinkunst Festival maakt nieuwsgierig naar het vervolg van dit geweldige duo. Kom genieten van theatraal vakmanschap in een originele vorm. Verrassend, eigentijds en origineel.

www.defransseeijkel.nl

[signoff]

Reageren via facebook