Medemblik Actueel.

Foto: DEEN Supermarkten
Gerechten

Wat eten wij vandaag: Penne con pesto e pomodori

Penne con pesto e pomodori

Wat eten wij vandaag: Penne con pesto e pomodori Wat eten wij vandaag: Penne con pesto e pomodori Uitprinten
Aantal personen: 4 Bereidingstijd:
Voedingswaarde Calorieën Vet
Waardering 5.0/5
( 1 Stemmen )

Ingrediënten

  • 400 g Grand’Italia penne
  • 185 g Grand’Italia pesto alla genovese
  • 4 el pijnboompitten
  • 300 g trostomaten
  • 1 el extra vergine olijfolie
  • Parmezaanse kaas
  • 1 bosje basilicum, gescheurd

Instructies

  1. Kook de penne in 11 min. ‘al dente’.
  2. Verhit een koekenpan zonder boter of olie en rooster de pijnboompitten lichtbruin. Doe ze op een bord.
  3. Halveer de tomaten.
  4. Schep de pesto, olie en tomaten door de pasta. Strooi de pijnboompitten, geraspte Parmezaanse kaas en basilicum erover.

Reageren via facebook