21.3 C
Medemblik
5 augustus 2020 12:50
Medemblik Actueel.

Foto: DEEN Supermarkt

Wat eten wij vandaag: Klassieke kapsalon met kipshoarma

Klassieke kapsalon met kipshoarma

Wat eten wij vandaag: Klassieke kapsalon met kipshoarma Wat eten wij vandaag: Klassieke kapsalon met kipshoarma Uitprinten
Aantal personen: 4 Voorbereidingstijd:
Voedingswaarde Calorieën Vet
Waardering 5.0/5
( 1 Stemmen )

Ingrediënten

  • 700 g ovenfriet
  • 400 g kipshoarma
  • 250 g cherry-/kerstomaatjes
  • 250 g snoepkomkommers
  • 4 el tomatenketchup
  • 1 el sambal oelek
  • Beemster belegen flakes
  • 100 g ijsbergsla, gesneden
  • 100 ml knoflooksaus

Instructies

  1. Verwarm de oven voor op 220 °C.
  2. Verdeel de friet over een met bakpapier beklede bakplaat en bak volgens de aanwijzingen op de verpakking in het midden van de oven krokant. Bak eventueel wat langer om ze extra knapperig te krijgen.
  3. Verhit een koekenpan met antiaanbaklaag zonder olie of boter en bak de kip in ca. 8 min. op middelhoog vuur goudbruin en gaar.
  4. Halveer ondertussen de cherrytomaten en snijd de komkommers in plakjes. Meng de ketchup met de sambal.
  5. Neem de friet uit de oven. Verdeel eerst de kip en vervolgens de Beemster Belegen Flakes erover. Bak nog 3 min. in de oven tot de kaas is gesmolten.
  6. Verdeel de sla, tomaten en komkommer over de bakplaat. Besprenkel met de sauzen. Serveer direct.

Reageren via facebook

Uw banner hier?



Uw banner hier?