Medemblik Actueel.

Foto aangeleverd
Theater

Zin en waanzin van de liefde in vertelconcert ‘Love Letters’

TWISK – Singer-songwriters Helen Botman en Peter van Vleuten komen op zaterdag 13 april naar theaterkerk Hemels met hun nieuwe programma ‘Love Letters’. Via songs, verhalen, beroemde liefdesbrieven en anekdotes laten ze de liefde stralen – in al haar grootsheid, maar ook haar grilligheid. Romantiek, ontroering, onthutsing en humor, het komt allemaal voorbij. Het bitter en het zoet, de zin én de waanzin van de liefde. Een concert om van te houden!

Worden er nog wel liefdesbrieven geschreven? Of appen en swipen we alleen nog maar? Die vraag stellen Botman en Van Vleuten zichzelf en hun publiek, op zoek naar het antwoord of de geschreven liefdesverklaring nog bestaat. Ze halen tal van beroemde liefdesbrieven naar boven en wisselen anekdotes en ontboezemingen uit. Rode draad is hun meeslepende tweestemmige zang met gitaar, waarmee de pieken en dalen van de liefde worden bezongen. Eigen songs en enkele verrassende covers van de afgelopen dertig jaar wisselen elkaar af.

Vertelconcert

Bij ‘Love Letters’ hebben Botman en Van Vleuten net als bij hun vorige programma ‘Grote Verhalen’ gekozen voor de vorm van een vertelconcert: een combinatie van songs en storytelling, waardoor de liedjes extra diepgang krijgen en de verhalen een extra dimensie.

Voor de volledige speellijst: www.botmanenvanvleuten.nl.

  • Theaterkerk Hemels Dorpsweg 121 1676 GH Twisk
  • Zaterdag 13 april 2019
  • Aanvang 20.15 uur
  • Kaarten via www.theaterkerkhemels.nl

Reageren via facebook