De jeugdleden van De Oefenschool geven 2 en 3 juni een fantasierijke voorstelling. (Foto: aangeleverd)

Prinselijke ‘Paniek’ in Wognum

WOGNUM – De jeugdleden van toneelvereniging De Oefenschool laten zaterdag 2 juni en 3 juni zien wat ze in huis hebben. Zij spelen het stuk ‘Prinselijke paniek in Nerdania’ van Jannick de Groot. Beide voorstellingen beginnen om 15.00 uur en vinden plaats in café Stam, aan de Raadhuisstraat in Wognum.

Het is een vrije bewerking van Beauty en the Beast. Een vrolijk toneelspel, absurd en modern met uitdagende rollen, een koninklijk hof waar een prins woont met twee lijfwachten, een vreemde heks dat in een bos woont, daar zijn ook de Smurfen en staat een huisje waar een vader met drie dochters woont. Al met al een bonte verzameling van sprookjesfiguren, in een modern jasje gestoken, die op eigentijdse wijze zorgen voor een liefdesverhaal met een happy end.

De twaalf jeugdleden werkten de afgelopen maanden hard om een mooie voorstelling voor te bereiden. Dus kom kijken naar het prachtige resultaat. Voor meer informatie over de voorstelling, zie www.oefenschool.nl of Facebook. Kaarten zijn te reserveren via reserveren@oefenschool.nl of bel 0229-574593.

 

Reageren via facebook