23.3 C
Medemblik
21 mei 2020 16:26
Medemblik Actueel.

Foto: Amusetour Nederland

Het succesvolle landelijke concept dé Amusetour komt naar Medemblik!

MEDEMBLIK – Op zondagmiddag 26 mei staat Medemblik wederom in het teken van de lekkerste amuses geserveerd door een selectie van zeven top restaurants. Zowel inwoners van Medemblik als enthousiaste liefhebbers van eten en drinken uit de weide omgeving zullen aan dit evenement deelnemen.

Amusetour Nederland organiseert al sinds 2006 in meer dan 20 steden rondwandelingen langs de beste restaurants. Bij ieder restaurant wordt een amuse, en een bijpassende wijn geserveerd. Zo wordt een prachtige tocht door een stad of dorp aangenaam afgewisseld met een hapje en drankje! “We hebben ondertussen al duizenden Amusanten, zoals wij onze fans van de Amusetour noemen”, aldus Michiel Beemster van Amusetour Nederland. “Sommigen van hen reizen het hele land door om alle Amusetours te volgen!”

De Amusetour Medemblik wordt dit jaar voor de tweede keer gehouden op zondagmiddag 26 mei 2019 van 12.00 tot 17.00 uur. De deelnemende restaurants zijn:

  • Meijer’s 2.0
  • Costas Medemblik
  • Wapen van Medemblik
  • Hof van Medemblick Grand Cafe
  • Locals Grand Café
  • Bistro op 3
  • Danny Leung

Voor meer informatie en kaarten kunt u terecht op www.amusetour.nl

Heeft u een tip of foto mail deze naar redactie@medemblikactueel.nl Vergeet er niet bij te vertellen waar de foto is genomen en waar het overgaat.

Reageren via facebook