Medemblik Actueel.

Weerberichten

Weerbericht Medemblik – veel wolken met kans op spatje regen

MEDEMBLIK – Vandaag hebben wij te maken met veel bewolking en daarbij kan er ook een spatje regen gaan vallen, veel zal er gelukkig niet naar beneden komen. In de middag is er ruimte voor wat opklaringen en met een graad of 10 in de middag is het prima te doen buiten. De wind is zwak en soms valt de wind helemaal weg, en waait uit het noorden. In de nacht naar zondag daalt het kwik tot een enkel graad boven het vriespunt.

Zondag is het overwegend bewolkt tot in de middag, daarna breekt de bewolking meer openen en komt de zon vaker te voorschijn. Overdag 11 graden, in de nacht naar maandag dalend naar 6 graden en er staat nog steeds weinig tot geen wind uit het westen/noordwesten, wat de kans op mist verhoogd.

Na zondag maandag meer kans op een bui, de wind neemt fors toe naar vrij krachtig tot krachtig mogelijk met harde windvlagen tot 75km/u en waait uit het noordwesten. Overdag 10 graden in de nacht naar dinsdag 5 graden. Daarna neemt de wind weer sterk af en komt de zon vaker te voorschijn.

Heeft u een tip of foto mail deze naar redactie@medemblikactueel.nl Vergeet er niet bij te vertellen waar de foto is genomen en waar het overgaat.

Reageren via facebook