Medemblik Actueel.

Foto: Inter Visual Studio / Theo Annes

Drie gewonden bij ernstig ongeval A7 afslag Abbekerk

ABBEKERK – Rond kwart over 3 is vlak na de afslag Abbekerk richting Medemblik een ernstig ongeval gebeurd waarbij meerdere voertuigen betrokken waren. Gezien de ernst van het ongeval werd besloten om de A7 tussen Wognum en Medemblik af te sluiten voor al het verkeer, het verkeer dat al op de A7 tussen Wognum en Abbekerk stond is via de afrit Abbekerk van de A7 afgeleid.

1 persoon bleek zo ernstig gewond dat deze met hoge spoed naar het ziekenhuis is gebracht, de twee anderen volgenden niet veel later richting het ziekenhuis.  De wrakken worden door een bergingsbedrijf weggehaald waarna de politie onderzoek gaat doen naar de oorzaak van het ongeval.

Bij het ongeval is ook een politiehelicopter geland om te assisteren bij het onderzoek. Hoe lang de A7 nog afgesloten blijft kan de politie niet zeggen.

Heeft u een tip of foto mail deze naar redactie@medemblikactueel.nl Vergeet er niet bij te vertellen waar de foto is genomen en waar het overgaat.

Reageren via facebook