Weerbericht Medemblik – regen,hagel,onweer en zon.. Herfst dus.

MEDEMBLIK – Vandaag hebben wij te maken met een mengelmoes van vrijwel alle weertypes die er zijn in Nederland, zon, regen,hagel, natte sneeuw en zelfs een klap onweer is niet uitgesloten vandaag. De middagtemperatuur loopt vandaag op naar 7 graden bij een vrij krachtige wind uit het westen tot zuidwesten. In de nacht naar maandag daalt het kwik naar 5 graden.

Aankomende week staat in het teken van onstabiel weer met elke dag buien maar ook zonnige perioden. Maandag kan er lokaal in onze regio veel regen vallen bij een middagtemperatuur van 9 graden. De rest van de week stommelt de temperatuur rond de 7 graden, vanaf donderdag gaan daar enkele graden vanaf en komen wij niet meer boven de 5 graden uit. De nachttemperaturen schommelen dan rond het vriespunt.

Reageren via facebook