18.3 C
Medemblik
3 juli 2020 12:02
Medemblik Actueel.

Harmonie Crescendo Medemblik (Foto aangeleverd)

Jaarconcert Harmonie Crescendo Medemblik

MEDEMBLIK – Dit jaar neemt Harmonie Crescendo u mee naar o.a. de  “The Eighties”. Het decennium bij uitstek voor de popmuziek. Crescendo speelt voor u ware klassiekers zoals Material Girl van Madonna, Faith van George Michael en natuurlijk de King of pop Michael Jackson. Uiteraard worden de nummers op geheel eigen wijze uitgevoerd met de prachtige blaasinstrumenten van de Medemblikker Harmonie. Laat u verder mee voeren naar een ander universum met Mars uit de suite The Planets of naar het betoverde bos met Fata Morgana en de Indische waterlelies.

Het leerlingenorkest de Music Toppers laat ook weer van zich horen. Zoals u ziet voor iedere muzieksmaak speelt Crescendo wel iets.

Dit alles voor de laatste keer onder leiding van dirigent Bart Koning. Helaas, na dit jaarconcert geeft Bart het stokje over aan een andere dirigent.

U bent van harte welkom om van Crescendo te genieten, om op zondagmiddag 7 april 15.00 uur in verenigingsgebouw Sint Pieter, Ridderstraat 9 te Medemblik. Entree €5,00, Kinderen tot 12 jaar €2,50. Donateurs hebben vrij toegang.

Heeft u een tip of foto mail deze naar redactie@medemblikactueel.nl Vergeet er niet bij te vertellen waar de foto is genomen en waar het overgaat.

Reageren via facebook