A Men’s Passion in het Witte kerkje Benningbroek

BENNINGBROEK – In het gerenoveerde Witte Kerkje geeft A Men’s Passion zaterdag 15 oktober een concert, gekenmerkt door verrassing, opwinding en diversiteit. Het duo bestaat uit Carlo Arends (zang) en Eric Noya (piano).

Met het theaterprogramma Als liefde niet bestond gaan de heren muzikaal in op de vraag wat de wereld zou zijn zonder liefde? Wie durft te zeggen dat hij of zij zonder kan. Dat überhaupt het universum zonder zou kunnen?! Middels de lichte en klassieke muziek, filmmuziek, evergreen, musical, volksmuziek en populaire muziek en dit alles in meerdere talen, zoals Nederlands, Engels, Duits, Frans, Spaans, Italiaans, Napolitaans of Russisch neemt A Men’s Passion het publiek mee door het programma. Van luistermuziek tot dansmuziek. Van wegdromen tot meedeinen. Carlo Arends en Erik Noya zijn muzikale duizendpoten die hun sporen in binnen- en buitenland achterlieten. Muzikale professionals met passie en dat willen ze graag met hun publiek delen.

Iedereen is van harte welkom om 15.00 uur in het Witte Kerkje, Kerkelaan 10 in Benningbroek. Toegang 10 euro. Kaarten reserveren kan via koster.kerk@gmail.com. Meer informatie is te vinden op www.duoamenspassion.nl.

Reageren via facebook