Medemblik Actueel.

Ook Eleonora Semjonova is deze keer tijdens de Piano Tour aanwezig. (Foto: aangeleverd)
Ook Eleonora Semjonova is deze keer tijdens de Piano Tour aanwezig. (Foto: aangeleverd)
Concerten

Piano Tour: 12 locaties, 24 pianisten

MEDEMBLIK – Medemblik bruist zondagmiddag 2 september weer tijdens de zesde Piano Tour Medemblik, waarbij 24 pianisten op 12 locaties in de binnenstad optreden. De tour wordt voorafgegaan door een openingsconcert om 13.00 uur in de Bonifaciuskerk door conservatorium-toppers en afgesloten met een slotconcert door Medemblikker concertpianist Ramon van Engelenhoven. Voor iedereen zijn de locaties – zoals de molen, het stadhuis, de Doopsgezinde kerk, de Valbrug, de brouwerij, ‘t Wapen en een aantal particuliere huizen – gratis toegankelijk (vrijwillige bijdrage).

Tijdens de Piano Tour – die tussen 14.00 en 16.00 uur plaatsvindt – is het aanbod van mini-concertjes heel uitlopend: klassiek, pop, jazz, filmmuziek… Bezoekers kunnen bovendien in- en uitlopen wanneer ze dat willen.

Er is een keur aan spelers aanwezig, met dit jaar ook weer een aantal nieuwe, interessante talenten zoals Eleonora met romantische composities, Floris die een verbazingwekkende techniek beheerst, Frerick met filmische composities, Hilin die ook al in de Melkweg en Paradiso heeft gestaan, de internationaal bekende Jos, Marjon die een blokfluitiste meeneemt, Tom met Portugese roots en de prijzenwinnende Yaroslav!

Kijk voor meer informatie op www.bonifaciusmedemblik.nl.

Reageren via facebook