Weerbericht Medemblik: vanavond kans op onweersbuien

MEDEMBLIK – De dag start vandaag met in de ochtend nog een enkele bui, maar in de middag gaat het opklaren en krijgen wij de zon te zien. Lang zal dit niet gaan duren, een het einde van de middag komt er vanuit het zuidwesten een storing het land binnen die voor regenbuien gaat zorgen waarvan sommige ook gepaard kunnen gaan van onweer. De middagtemperatuur loopt op naar 15 graden bij een matige wind die uit het zuidwesten waait.

Ook vrijdag en zaterdag vallen er buien of gaat het wat langduriger regenen, en het is dan ook vrij fris voor de tijd van het jaar, vrijdag 13 en zaterdag 12 graden. De wind is matig van kracht maar boven open land en boven water vrij krachtig en waait uit het westen/zuidwesten.

Zondag is het droog en is er weer meer ruimte voor de zon, met 15 graden is het vrij normaal voor de tijd van het jaar, zondagavond/nacht kan het weer gaan regenen.

Reageren via facebook