17.1 C
Medemblik
23 mei 2020 20:33
Medemblik Actueel.

Weerbericht Medemblik – Veel wind gedurende de dag en de avond lichte regen.

MEDEMBLIK – De dag start nog droog maar in de loop van de ochtend komt er vanuit het westen een front met regen waarbij hagel/natte sneeuw en onweer niet is uitgesloten, onze kant op, de zon zullen wij vrijwel niet te zien krijgen vandaag en de zidwestelijke wind neemt in de loop van de dag toe van krachtig naar soms stormachtig waarbij windvlagen tot 80km/u kunnen voorkomen. De middagtemperatuur loopt op naar 8 graden en daalt naar 5 graden in de nacht naar woensdag.

Woensdag valt er meer regen en staat er nog steeds een harde wind, 7Bft, die met vlagen stormachtig is waarbij windvlagen tot 85km/u kunnen voorkomen. De middagtemperatuur ligt met 9 graden boven normaal voor de tijd van het jaar, het jaarlijkse gemiddelde voor 12 maart ligt zo rond de 6 graden. In de nacht naar donderdag daalt het kwik naar 6 graden.

Tot en met komend weekend blijft het zeer wisselvallig met regelmatig regen, veel bewolking en slechts af en toe wat zon. Het blijft winderig met vooral in de kustgebieden van tijd tot tijd een harde tot stormachtige wind en kans op zware windstoten. De middagtemperatuur komt geleidelijk iets hoger uit en ligt vanaf vrijdag op 9-12 graden.

Heeft u een tip of foto mail deze naar redactie@medemblikactueel.nl Vergeet er niet bij te vertellen waar de foto is genomen en waar het overgaat.

 

Reageren via facebook