Medemblik Actueel.

Weerbericht Medemblik – regen.

MEDEMBLIK – Vandaag maar ook zeker zaterdag staan in het teken van regen, en lokaal zelfs veel regen tot wel 20 á 30mm. Een storing op de Noordzee zorgt voor aanvoer van deze regen en de lage temperaturen. De wind is vrij krachtig tot krachtig en soms hard (7Bft) wat er voor zorgt dat vandaag een echte herfstdag gaat worden. Het weekend valt er ook regen al is er op de zondag wel ruimte voor de zon.

Aankomende week houden wij het ook niet droog, maandag kan het weer langdurig gaan regenen en zal ook de wind weer stevig uit het zuidwesten tot westen gaan waaien. Met temperaturen overdag van 16 graden en in de nachten van 13 graden is de zomer echt wel voorbij.

Ook op de langere termijn blijven wij dit weerbeeld houden.

Reageren via facebook