24.4 C
Medemblik
7 augustus 2020 23:29
Medemblik Actueel.

Weerbericht Medemblik – veel wind en maartse buien met kans op hagel en onweer

MEDEMBLIK – Het noodweer dat gisteren het zuiden van ons land trof zijn wij gelukkit ontlopen maar vandaag krijgen wij wel te maken met veel wind, regen kans op hagel en onweer. Tijdens een bui kunnen rukwinden voorkomen van tegen de 100km/u boven open land en water. De middagtemperatuur loopt op naar 7 graden en daalt naar 4 graden in de nacht naar dinsdag.

Dinsdag valt er regelmatig een bui, staat er wederom veel wind met windvlagen tot 85km/u en loopt de middagtemperatuur op naar 9 graden.

Ook na dinsdag blijven wij onder invloed van een continue aanvoer van storingen die vanaf de oceaan onze kant op komen. Elke dag vallen er wel enkele buien, staat er veel wind en kunnen er windvlagen tot 90km/u voorkomen tijdens een bui waarbij nog steeds de kans op hagel en onweer niet is uitgesloten en zelfs een vlok natte sneeuw kan gaan vallen.

Pas tegen aankomende zondag komen wij weer in een wat rustigere vaarwater, de wind gaat liggen waardoor de kans op mist weer gaat toenemen.

Heeft u een tip of foto mail deze naar redactie@medemblikactueel.nl Vergeet er niet bij te vertellen waar de foto is genomen en waar het overgaat.

Reageren via facebook

Uw banner hier?Uw banner hier?