25.5 C
Medemblik
11 augustus 2020 23:52
Medemblik Actueel.

Weerbericht Medemblik – Buien en veel bewolking

MEDEMBLIK – Het is vandaag een grijze, soms kletsnatte dag en vanavond gaat het nog eens flink waaien ook. De middagtemperatuur loopt op naar 11 graden bij een matige tot vrij krachtige wind uit het zuiden. De zon zal vandaag vrijwel niet te zien zijn en vanavond neemt de hoeveelheid regen ook nog eens toe, een echte maartse dag dus. 

Donderdag wordt niet veel beter, de zuidwestelijke wind trekt sterk aan en er kunnen stevige windvlagen voorkomen. Overdag loopt de temperatuur op naar 10 graden en daalt naar 6 graden in de nacht naar vrijdag.

Vrijdag zijn er stapelwolken en perioden met zon. Er ontstaan een paar lichte buien. Aan het begin van de ochtend is het wat frisjes. Bij een matige westenwind wordt het in de middag 8 graden in het noorden tot 10 in het zuiden.

In het weekend wordt het opnieuw onstuimiger met een (vrij) krachtige tot harde wind en kans op zware windstoten. Aan de kust wordt het stormachtig. Het weerbeeld bestaat uit wolkenvelden, buien en tussendoor wat zon. De maxima liggen tussen 8 en 11 graden.

Heeft u een tip of foto mail deze naar redactie@medemblikactueel.nl Vergeet er niet bij te vertellen waar de foto is genomen en waar het overgaat.

Reageren via facebook

Uw banner hier?Uw banner hier?