Medemblik Actueel.

zonnig met soms wat bewolking
zonnig met soms wat bewolking
Weerberichten

Het weer voor Medemblik met vandaag geregeld zonneschijn

MEDEMBLIK – Vandaag is er nog wel wat bewolking maar daaruit gaat geen neerslag vallen, later in de ochtend komt de zon er meer en meer door waardoor de middagtemperatuur zal oplopen naar een graad of 21. De wind is vrij matig 3Bft, soms even matig 4Bft en waait hoofdzakelijk uit het westen. In de nacht naar zaterdag daalt de temperatuur naar 15 graden.

Bewolkt weekend

Het weekend is er wat minder ruimte voor de zon om te schijnen door de aanwezigheid van soms dichte bewolking. Gelukkig blijft het wel droog en loopt de temperatuur op naar 22 graden op zaterdag en 23 graden op zondag. De wind draait van west naar zuidwest en is matig, 4Bft. van kracht. 

Na het weekend is er maandag maar weinig ruimte voor de zon en kan er af en toe een buitje vallen, met 23 graden is lekker warm voor de tijd van het jaar en ook de nachttemperatuur van 18 graden is hoog te noemen voor de tijd van het jaar.

Na maandag blijft het wisselvallig wat de bewolking en zon betreft, de bewolking heeft meestal wel de overhand maar er zal toch ook ruimte voor de zon zijn. De wind is in eerste instantie nog zuidwestelijk maar draait later in de week naar het westen en blijft matig 4Bft. van kracht.

Voor meer weer, kijk op de website van ons weerstation.

Reageren via facebook