Medemblik Actueel.

De Rechtbank in Alkmaar
Algemeen Rechtbank

Live vanuit de rechtbank Alkmaar: mishandelingszaak Medemblik

MEDEMBLIK – Afgelopen oktober 2018 heeft zich in het Emmapark in Medemblik een schermutseling afgespeeld tussen 2 groepen jongeren waarbij zeker 1 van de jongeren is mishandeld. Deze schermutseling zette de sfeer op scherp zeker omdat 1 van de jongens werd beschuldigd van aanranding van een minderjarig meisje. 

Woensdagochtend om 09.00 uur zal onze verslaggeefster live vanuit de rechtzaal deze zaak volgen waar 2 verdachten zich moeten verantwoorden bij de politierechter.  De uitspraak zal ook tijdens deze zitting volgen.

Heeft u een tip of foto mail deze naar redactie@medemblikactueel.nl Vergeet er niet bij te vertellen waar de foto is genomen en waar het overgaat. De redactie zal er dan mee aan de slag gaan. Let op, de foto moet een eigen foto zijn anders wordt deze niet geplaatst

Reageer op dit onderwerp