Medemblik Actueel.

De Rechtbank in Alkmaar
Algemeen Rechtbank

Live vanuit de rechtbank Alkmaar: mishandelingszaak Medemblik

MEDEMBLIK – Afgelopen oktober 2018 heeft zich in het Emmapark in Medemblik een schermutseling afgespeeld tussen 2 groepen jongeren waarbij zeker 1 van de jongeren is mishandeld. Deze schermutseling zette de sfeer op scherp zeker omdat 1 van de jongens werd beschuldigd van aanranding van een minderjarig meisje. 

Woensdagochtend om 09.00 uur zal onze verslaggeefster live vanuit de rechtzaal deze zaak volgen waar 2 verdachten zich moeten verantwoorden bij de politierechter.  De uitspraak zal ook tijdens deze zitting volgen.

Heeft u een tip of foto mail deze naar redactie@medemblikactueel.nl Vergeet er niet bij te vertellen waar de foto is genomen en waar het overgaat.

Reageren via facebook