Medemblik Actueel.

Algemeen Schaatsen & skeeleren

Radboud Inline-skating start crowdfundactie voor nieuwe kantine in Medemblik

MEDEMBLIK – De huidige kantine heeft de skeelervereniging al 24 jaar in gebruik (maar is nog ouder) en is dringend aan renovatie toe. Er is een gevorderd plan om de voormalige noodkantine van VVW naar Medemblik te verplaatsen, waarbij een grote stap kan worden gemaakt in duurzaamheid en toegankelijkheid (rolstoelvriendelijk).

Via een crowdfundactie hoopt de vereniging de begroting sluitend te kunnen maken, waarbij als tegenprestatie een leuke beloning staat . Gekozen kan worden voor een sticker of glas met het logo van het NK2019, naamsvermelding of bedrijfslogo op de site, fotokaart van wedstrijdrijders, een vip-bezoek aan het NK of internationaal toernooi of een skate clinic voor uw bedrijf door één van onze wedstrijdrijders.

Meer details over de crowdfunding op: https://radboud-inlineskating.nl/crowdfund-actie-kantine-medemblik/

De vereniging hoopt op uw steun.

Heeft u een tip of foto mail deze naar redactie@medemblikactueel.nl Vergeet er niet bij te vertellen waar de foto is genomen en waar het overgaat. De redactie zal er dan mee aan de slag gaan. Let op, de foto moet een eigen foto zijn anders wordt deze niet geplaatst

Reageer op dit onderwerp