15.9 C
Medemblik
4 juli 2020 11:24
Medemblik Actueel.

Weerbericht Medemblik – terug naar normalere temperaturen

MEDEMBLIK – De dag start lokaal met laaghangende nevel/mist maar deze zal in de loop van de ochtend langzaamgaan oplossen waarna er vanmiddag vanuit het zuidwesten bewolking komt opzetten, of er uit deze bewolking bij ons ook al een bui gaat vallen is nog onzeker maar niet uitgesloten. De middagtemperatuur loopt op naar 12 graden, een stuk frisser dan de 19 graden die lokaal bij ons werd gemeten woensdag. De wind is zwak tot matig en waait uit het westen/zuidwesten. In de nacht naar vrijdag daalt het kwik naar 5 graden. 

Vrijdag draait de wind naar het noordwesten en voert een stuk frissere lucht met zich mee. Het is overwegend bewolkt met af en toe ook wat ruimte voor de zon. Met 9 graden is het wel gedaan voor de vrijdag, maar vlak aan het water kan het enkele graden kouder worden.

In het weekend krijgen we buien en zeker op zondag is er ook nog kans op een harde wind met zware windstoten. Overdag temperaturen rond de 10 graden en een wind die waait uit het westen/zuidwesten. De lente trekt zich dus weer terug en maakt plaats voor een meer herfstachtig weerbeeld.

Heeft u een tip of foto mail deze naar redactie@medemblikactueel.nl Vergeet er niet bij te vertellen waar de foto is genomen en waar het overgaat.

Reageren via facebook