13.1 C
Medemblik
21 mei 2020 09:28
Medemblik Actueel.

Weerbericht Medemblik – Regen tot de middag en veel wind tot de avond.

MEDEMBLIK – Regen, lokaal zelfs veel regen, dat staat ons deze ochtend te wachten. Vanaf de Noordzee komt een front met veel regen over onze regio en samen met de soms onstuimige wind hebben wij weer de zoveelste herfstachtige dag. De middagtemperatuur loopt op naar 10 graden en daalt naar 6 graden in de nacht naar vrijdag.

Ook vrijdag is het zwaarbewolkt en steekt er zeker in de middag weer een stevige westelijke wind op waarbij windvlagen tot 75km/u kunnen voorkomen. De temperatuur loopt op naar 12 graden en daalt naar 6 graden in de nacht naar zaterdag.

Zaterdag is een copie van de afgelopen dagen, veel wind, buien en een middagtemperatuur van rond de 10 graden. Zondag is er wat meer ruimte voor de zon maar de wind blijft nog wel een factor. Overdag 10 graden en in de nacht naar maandag dalend naar 5 graden.

Na het weekend komen we in een rustigere vaarwater terecht met het weer, de wind gaat liggen en de temperatuur gaat langzaam aan naar de 12 á 13 graden overdag.

Heeft u een tip of foto mail deze naar redactie@medemblikactueel.nl Vergeet er niet bij te vertellen waar de foto is genomen en waar het overgaat.

Reageren via facebook