13.3 C
Medemblik
23 mei 2020 03:46
Medemblik Actueel.

Weerbericht Medemblik – lente!

MEDEMBLIK – Met de temperatuur zit het deze week wel snor, het gaat eerder lenteachtig worden dan winter. Door aanvoer van warme lucht uit het zuiden van Europa zullen wij te maken krijgen met bijna record hoge temperaturen t/m woensdag. 

Vandaag loopt de temperatuur op naar 12 á 13 graden maar in de zon en uit de wind loopt de temperatuur snel op naar de 14 á 15 graden waar 4 á 5 graden normaal is voor de tijd van het jaar. De wind waait uit het zuidoosten en is zwak tot matig van kracht. In de nacht naar dinsdag daalt het kwik naar 5 graden.

Tekst loopt door onder de animatie

Dinsdag en woensdag worden ronduit warme dagen voor februari, het is vrijwel onbewolkt en de temperatuur loopt op naar 14 á 15 graden maar lokaal kan het zelfs 16 á 17 graden gaan worden. De wind waait uit het zuiden en is zwak tot matig van kracht. De nachttemperaturen schommelen rond de 5 graden.

Vanaf donderdag wordt het iets frisser maar nog steeds ver boven normaal warm voor de tijd van het jaar. Ook komt er meer bewolking richting het weekend neemt de kans op een spatje regen toe maar veel zal er niet gaan vallen.

Heeft u een tip of foto mail deze naar redactie@medemblikactueel.nl Vergeet er niet bij te vertellen waar de foto is genomen en waar het overgaat.

Reageren via facebook