Medemblik Actueel.

Foto: 112westfriesland/Wesley Boots
Algemeen Ongevallen

22-jarige inwoner Andijk gewond naar ziekenhuis na aanrijding met boom

ANDIJK – Een 22-jarige man uit Andijk is dinsdagavond 19 februari rond 20.00 uur gewond geraakt bij een éénzijdig verkeersongeval op de Gedeputeerde Laanweg in Andijk. De man reed over deze polderweg, kwam in de berm, stuurde eruit en schoot aan de andere kant van de weg met de zijkant tegen een boom.

Naar het ziekenhuis
De man is na behandeling ter plaatse. Met de ambulance naar het ziekenhuis vervoerd voor verdere behandeling. De politie heeft de éénzijdige aanrijding in onderzoek. De zwaar beschadigde auto is afgesleept door bergingsbedrijf Rood.

Heeft u een tip of foto mail deze naar redactie@medemblikactueel.nl Vergeet er niet bij te vertellen waar de foto is genomen en waar het overgaat.

Reageren via facebook