13.5 C
Medemblik
27 mei 2020 04:30
Medemblik Actueel.

Weerbericht Medemblik – zonnig maar ook bewolking

MEDEMBLIK – Na de zeer zonnig vrijdag, boven heel Nederland was zelfs geen enkel wolkje te vinden, en waarbij de middagtemperatuur lokaal opliep naar 14 graden hebben wij vandaag met wat meer bewolking te maken. De zon zal nog steeds regelmatig te zien zijn waardoor de temperatuur weer gaat oplopen richting de 11 á 12 graden bij een matige wind die uit het zuidwesten gaat waaien. In de nacht naar zondag daalt het kwik naar 4 graden. 

Tekst loopt door onder de afbeelding

Ook zondag wordt weer een mooie winterdag al lijkt het eerder op voorjaar door de hoge temperatuur van 12 á 13 graden die morgenmiddag gehaald gaat worden. De wind blijft uit het zuiden/zuidwesten waaien maar de zon is iets minder te zien dan vandaag door een wat dichtere laag bewolking. In de nacht naar maandag daalt het kwik naar 4 graden.

Ook de aankomende week blijft het ver boven normaal warm voor de tijd van het jaar, overdag schommelt de temperatuur tussen de 11 graden op maandag, dinsdag is even een wat frissere dag met 8 graden maar daarna gaat de temperatuur omhoog van 9 graden op donderdag naar zelfs13 á 14 graden het aankomend weekend.

Op dinsdag en woensdag is er een kleine kans op wat lichte neerslag maar dit zal bij enkel spatjes blijven, de rest van de week blijft het gewoon droog. De wind beweegt zich tussen de west en zuidoosthoek de aankomende week en is overwegend matig van kracht.

Heeft u een tip of foto mail deze naar redactie@medemblikactueel.nl Vergeet er niet bij te vertellen waar de foto is genomen en waar het overgaat.

Reageren via facebook